Video Begeleidingsmodules

De wijsheid in Amanae is ook een ‘way of life’, die je in het dagelijks leven gewoon kan toepassen.

Graag wil ik mijn ervaring en kennis met je delen. Na al die jaren werken met Amanae, wil ik meer mensen bereiken. In mijn praktijk is er tijd voor een aantal sessies per week. Maar er zijn veel meer mensen die profijt kunnen hebben van Amanae, zoals jij. Daarom heb ik een serie online begeleidingsmodules gemaakt, die thuis op je eigen scherm onbeperkt online te bekijken zijn. Ze geven je inzicht en praktische handvatten.

Waarom nu?

De wereld is een ingewikkelde plek. De wereld om ons heen wordt steeds chaotischer en onzekerder. Des te belangrijker is het om te leren, het hoofd koel, het hart open en het lijf stabiel te houden. We worden meer teruggeworpen op onze eigen kracht en houvast in onszelf.

Voor wie zijn de video modules

Voor iedereen die minder spanning wil. Die van stress en spanning naar meer ontspanning wil. Zich vrijer wil voelen met meer ruimte in het lijf. Met meer bewustzijn en aandacht voor wat er van binnen leeft.

Een overzicht van de video begeleidingsmodules

De Basis

Is er spanning in je leven en wil je weten hoe je daar het beste mee kan leren omgaan? Bekijk dan dit basisblok met 5 videos en 4 geleide meditaties die je inzichten en handvatten geven. Met de gratis video De basis – een overzicht, krijg je inzicht in ons menselijk systeem. Waaruit is je systeem opgebouwd en wat gebeurt er met je wanneer je spanning ervaart?  In de vervolg video’s ga ik verder de diepte in over het fysiekementale en emotionele systeem en over ademhalen en bewustzijn.

Aanvullende Module Trauma

De video begeleidingsmodule Trauma geeft je uitleg, inzicht en handvatten. Wat gebeurt er in ons lichaam bij een trauma? Hoe kunnen we hier zelf mee omgaan?

Aanvullende Module HSP

Uitleg, inzicht en handvatten over hooggevoeligheid benaderd. Wat gebeurt er in ons lichaam als je een hsp bent. Hoe kun je hier zelf mee omgaan en voor een betere balans zorgen?

Aanvullende Module Burn-out

Wat gebeurt er in je lichaam als je een burn-out hebt? Wat kun je zelf doen om je beter te voelen? Deze online begeleidingsmodule geeft je uitleg, inzicht en handvatten.

Alle Modules

Het complete pakket waarin je alle begeleidingsmodules kunt bekijken en beluisteren. Met uitleg, inzicht en handvatten over trauma, hsp en burn-out. En ook de basis van ons menselijk systeem uitgelegd. Kortom: het totale pakket.

Cas Gebbink Meditation Bodyscan

Gratis meditatie Bodyscan – Engels

De meditatie Bodyscan duurt ongeveer 25 minuten. Deze is Engelstalig. Te beluisteren via onderstaande link.

This free meditation Bodyscan takes about 25 minutes. Click the link below to listen.