Amanae Sessie

Na een sessie wordt vaak direct meer ruimte, ontspanning en bewustzijn ervaren. Door de aanraking tijdens de sessie breng je meer bewustzijn naar spanning in je lijf. De speciale ademtechniek helpt het lijf meer ontspannen. Samen werkt dit diep helend waardoor ruimte en verzachting ontstaat.

Praktisch

Je neemt plaats op de massagetafel. Een druk met de handen wordt gegeven op de blokkades in je lichaam, waardoor jouw aandacht naar de opgeslagen spanningen gaat. 

Door stevige bewegingen in de geblokkeerde gebieden, kan vastzittende energie weer gaan bewegen. Jouw diepe en bewuste ademhaling zorgt voor ontspanning waardoor de blokkades kunnen ontladen, daarmee zorg je er zelf voor dat de energie weer gaat stromen.

Vaak is er dan sprake van emotionele ontlading en/of fysieke of energetische ervaringen zoals warm/koud of trillen omdat de spanning zich opheft.

Waarbij helpt een behandeling?

  • loslaten van oude trauma’s
  • transformeren van angst, verdriet, boosheid of schaamte
  • hervinden van vitaliteit
  • stressgerelateerde problematiek
  • rouwverwerking
  • beter contact met je lijf en gevoel  
  • activering van zelfhelend vermogen
  • vrijmaken van innerlijke kracht

Klik hier om een afspraak te maken

Meer over Amanae lees je hier

Bekijk hier een demonstratie Amanae sessie

Waarom wilde dieren minder trauma’s hebben dan mensen… Dat lees je hier

Tarieven

Enkele sessie, duur 5 kwartier, particulier tarief  € 127,50
Dubbele sessie, duur 2,5 uur, particulier tarief € 255,00
Tarief voor organisaties: op aanvraag

Cliënt ervaring

“Voor ik naar Cas ging wist ik niet wat ik moest verwachten van een Amanae-behandeling. Na mijn eerste sessie wist ik niet goed wat ik ervan vond, mijn hoofd begreep niet wat er gebeurde, en die vond daar wat van Toch had ik het gevoel dat ik nog een keer terug moest gaan. Ik heb vervolgens nog 2 sessies gedaan en ben blij dat ik nog meer heb ervaren van wat Amanae voor je kan doen. In de 3 sessies werken met Cas en met mijn adem en aandacht, zijn er oude opgeslagen stukken in mijn lijf opgeruimd en tot ontspanning gekomen, en heb ik ruimte gekregen in mezelf. Ruimte om mezelf te laten zien, grenzen te voelen en durven aangeven, en letterlijk meer ruimte om te ademen. Ik begrijp nog steeds niet hoe het werkt, maar ik heb gevoeld hoe het werkt, en dat zegt meer dan genoeg! Dankjewel Cas!” Nicky